Økologiske hus.

Bygning har en kompakt form. Lengre elevasjon som står overfor i sørsiden er glass og gjør det mulig høy fortjeneste solenergi. Konstruksjonen er basert på modulen 6.00m i tverrgående retning. Plassering blokker av installasjon, tillater fri konvertering av den interne plass og tilpasse den til endrede forhold og behov til beboerne.

Garasje og inngang ligger an mot av bygningen fra kortsiden mot øst. Garage er en ekstra volum, så det er mulig en annen av sin beliggenhet, skreddersydd til de konkrete betingelser av byggetomt.

  • UTDYPNING: KONKURRANSEN
  • ÅR: 2011
  • LOKALISERING: WROCLAW
  • OMRÅDET AV BYGNINGEN: PZ=144m2
  • BRUKSAREAL: PU=169m2
  • OPPVARMET CUBATURE: VO=740m3
  • ANSLÅTT ANDELEN AV FORNYBAR ENERGI I DEN SAMLEDE ETTERSPØRSELEN ENERGI: EO=67%
VisualiseringVisualiseringVisualiseringPlanerTegninger. Seksjon + Fasader